Decentrální větrací jednotky Zehnder

Optimální výměna vzduchu i v malém bytě.

Decentrální větrací jednotky Zehnder

Nepřetržitá výměna vzduchu je zajištěna bez použití centrálního systému větrání s rozvody vzduchu. S větrací jednotkou instalovanou v obvodové stěně přívádíte do místnosti čerstvý vzduch a současně odvádíte vydýchaný, spotřebovaný vzduch. Na fasádě je pouze decentní vnější kryt, není třeba řešit odvod kondenzátu. 

Kompaktní a maximálně účinná: Zehnder ComfoSpot 50 od 21 465 Kč bez DPH

Kompaktní rozměry a přesto vysoký výkon. Decentrální větrací jednotka Zehnder ComfoSpot 50 je určena pro odvětrání jedné místnosti a nabízí komfort v podobě rekuperace tepla i vlhkosti díky jedinečnému entalpickému výměníku. Výhodou je také snadná instalace s minimálními požadavky na stavební úpravy. Ovládání je možné prostřednictvím ovládacího panelu přímo na jednotce, k dispozici je pak také externí ovladač, který lze umístit kdekoliv v místnosti. Pro dosažení ještě vyšší účinnosti lze zvolit ovládání pomocí čidel vlhkosti, CO2 a kvality vzduchu. 

Ideální řešení pro jednotlivé místnosti a menší byty, renovace nebo novostavby: decentrální větrací jednotka Zehnder ComfoSpot 50 přesvědčuje svými kompaktními
rozměry a velmi dobrou účinností. Díky decentrálnímu řešení je její instalace velice snadná, bez nutnosti velkých stavebních úprav.

Pro snadné ovládání je ovladač umístěn na jednotce. Velkou předností je jedinečný entalpický výměník: ten nezískává z odváděného vzduchu pouze teplo, ale také vlhkost, nevzniká žádný kondenzát a fasáda zůstává čistá.

Flexibilní a vysoce výkonná: Zehnder ComfoAir 70 od 30 316 Kč bez DPH

Také u decentrální větrací jednotky Zehnder ComfoAir 70 lze očekávat komfortní klima v interiéru díky rekuperaci tepla a vlhkosti. Zároveň je velmi flexibilní, lze ji totiž využít pro odvětrání až dvou místností a to jednoduchým napojením vedlejší místnosti. Ovládání je možné dle preferencí: přímo na dotykovém displeji na jednotce nebo za pomoci externího ovladače umístěného kdekoliv v místnosti. Rovněž k této větrací jednotce jsou volitelně k dispozici čidla CO2, vlhkosti a kvality vzduchu. 

Zehnder ComfoAir 70 je decentrální větrací jednotka se zpětným získáváním tepelné energie při řízeném větrání. Její instalace je vhodná jak při renovacích objektů, tak i při nové výstavbě. Je určena především pro byty s jednou či se dvěmi místnostmi a pro rekreační objekty.

S pomocí volitelného napojení potrubí pro přívod či odvod vzduchu (s rozvody vzduchu Zehnder) je možno připojit na větrací systém i další místnost. Větrací jednotka je standardně vybavena vysoce účinným entalpickým výměníkem pro zpětné získávání tepelné energie i vzdušné vlhkosti. Tím je zajištěno komfortní interiérové klima i v zimním období.

Pro více informací nás kontaktujte zde!

Novinky na blogu

Speciální IP kamera s funkcí počítání osob

Speciální IP kamera s funkcí počítání osob

Inteligentní software v kameře umožňuje snadné počítání všech přítomných. Dokonce i malá vzdálenost mezi lidskými hlavami postačí, aby kamera počítala jako samostatné osoby. Kromě toho je kamera schopna pokračovat v monitorování lidí, kteří mění směr, takže každý, kdo se nachází v určitém prostoru, se započítává pouze jednou. Díky tomu je ideálním řešením pro rušné komerční prostory, jako jsou supermarkety, obchodní domy, nákupní centra, železniční stanice, muzea a turistické atrakce.

číst více
Video prezentace řešení zvonku a interkomů od společnosti 2N

Video prezentace řešení zvonku a interkomů od společnosti 2N

Bezpečnostní interkom 2N® IP si díky modularitě sestavíte přesně podle vašich potřeb. Zajistí spolehlivou kontrolu vstupu do budovy a umožní vám rovněž snadné propojení s jinými systémy, čímž dosáhnete ještě vyšší bezpečnost objektu. Dostupné rovněž v černé barvě, se čtečkou otisků prstů, Bluetooth modulem či dotykovým displejem.

číst více