Inteligentní Starlight+ ip kamera s detekcí osob a obličejů

Inteligentní a analytické funkce.

Inteligentní  Starlight+ ip kamera s detekcí osob a obličejů

Starlight+ kompaktní IP kamera Dahua s rozlišením 4 Mpx z řady Pro-AI Series. Motorický zoom objektiv usnadní optimální nastavení pozorované scény. Kamera využívá krytí IP 67 / IK 10 (antivandal), které jí předurčuje pro venkovní použití a je vybavena Smart IR LED přísvitem s dosahem 50 metrů pro noční režim.

Za zmínku stojí podpůrné funkce, pro lepší kvalitu obrazu: AWB, AGC, BLC, HLC, WDR, 3DNR. Spektrum praktického využití rozšiřuje slot pro MicroSD kartu s kapacitou až 256 GB a integrované inteligentní funkce. Zařízení umožňuje PoE napájení a splňuje požadavky ONVIF kompatibility.

Základní popis inteligentních a analytických funkcí:

  • Detekce obličeje (Face Detection)
  • Detekce opuštěného (přidaného) objektu (Object Abandoned)
  • Detekce chybějícího (odebraného) objektu (Object Missing)
  • Narušení zóny (Intrusion)
  • Překročení čáry (Tripwire)
  • Změna scény
  • Počítání osob (People Counting)
  • Teplotní mapy (Heat Map)

4 Mpx Starlight+ kompaktní IP kamera, exteriérová, antivandal, Day/Night s mechanickým IR filtrem, Smart IR LED s dosvitem 50 m, Starlight+, 1/1.8" 4Megapixel progressive scan STARVIS™ CMOS, rozlišení 2688 x 1520 px @ 25 fps, citlivost 0,002 lx / F1.8, motor zoom objektiv 2,7–12 mm / F1. 8, 5x optický zoom, úhel záběru 114°–47°, BLC, HLC, AWB, AGC, WDR, 3DNR, inteligentní funkce, zachycení obličeje a získávání metadát, počítání lidí, komprese H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264 / H.264B / H.264H / MJPEG, ONVIF kompatibilní, alarm I/O 2/1, audio I/O 1/1, 1x video výstup, slot na MicroSD kartu max. 256 GB, napájení 12 V DC, 908mA, ePoE, pracovní teplota od -30 °C do + 60 °C, IP 67, IK 10, rozměry 273,2 × 95,0 × 95,0 mm, hmotnost 1,11 kg

Pro více informací nás kontaktujte zde!

Novinky na blogu

Speciální IP kamera s funkcí počítání osob

Speciální IP kamera s funkcí počítání osob

Inteligentní software v kameře umožňuje snadné počítání všech přítomných. Dokonce i malá vzdálenost mezi lidskými hlavami postačí, aby kamera počítala jako samostatné osoby. Kromě toho je kamera schopna pokračovat v monitorování lidí, kteří mění směr, takže každý, kdo se nachází v určitém prostoru, se započítává pouze jednou. Díky tomu je ideálním řešením pro rušné komerční prostory, jako jsou supermarkety, obchodní domy, nákupní centra, železniční stanice, muzea a turistické atrakce.

číst více
Video prezentace řešení zvonku a interkomů od společnosti 2N

Video prezentace řešení zvonku a interkomů od společnosti 2N

Bezpečnostní interkom 2N® IP si díky modularitě sestavíte přesně podle vašich potřeb. Zajistí spolehlivou kontrolu vstupu do budovy a umožní vám rovněž snadné propojení s jinými systémy, čímž dosáhnete ještě vyšší bezpečnost objektu. Dostupné rovněž v černé barvě, se čtečkou otisků prstů, Bluetooth modulem či dotykovým displejem.

číst více