Plíce vašeho domova rekuperační jednotka Jablotron Futura

od 73 000 Kč bez DPH

Plíce vašeho domova rekuperační jednotka Jablotron Futura

Jednotka Jablotron Futura opravdu ukáže, co umí, především v zimě, tedy v období, kdy je rekuperace nejvíce zapotřebí, a to minimalizací energetické spotřeby.

Díky jedinečné konstrukci, která dokonale využívá fyzikálních zákonů, funguje jednotka i za silných mrazů bez jinak nezbytného předehřevu a bez rozvážení ventilátorů.

  • Opravdový vnitřní komfort bez přesoušení
    • Zařízení automaticky zajistí ve Vašem domě optimální vlhkost, a to pomocí řízeného entalpického výměníku. Optimální vlhkost je důležitá hlavně pro Vaše zdraví, ale ocení ji také Váš dřevěný nábytek, podlahy a rostliny.
  • Rozsáhlá základní výbava
    • Standardní cena obsahuje bohatou nadstandardní výbavu, včetně pětileté záruky, pylových filtrů F7, senzoru CO2 v nástěnném ovladači, přídavného topení a kompletní správy jednotky pomocí mobilní aplikace. Jednotku je možné rozšířit o další funkce - lze připojit až 3 nástěnné ovladače, 8 CO2 senzorů a přídavné chlazení.
  • Autonomní chod
    • Jednotka není hloupá, sama si řekne o servisní zásah či výměnu zanesených filtrů. Je vybavena funkcí automatického čištění rekuperačního výměníku, čímž udržuje jednotku ve skvělém technickém stavu a zjednodušuje pravidelnou údržbu. Pomocí CO2 senzoru ve standardní výbavě zase plynule přizpůsobuje větrací výkon Vašim požadavkům na kvalitu vnitřního prostředí.
  • Jednoduché ovládání
    • Jednotku lze ovládat pomocí nástěnného ovladače s jednoduchým kolečkem nebo pohodlně odkudkoliv v mobilní aplikaci MyJABLOTRON, která Vás navíc informuje o chodu a spotřebě Vaší rekuperační jednotky.
  • CoolBreeze
    • Entalpický chladicí modul, jehož primární funkcí je eliminace tepelných zisků větráním v letním období. Je specificky designován a určen především pro pasivní domy, jejíchž obvodová obálka je dokonale izolována a solární zisky v horkých letních dnech minimalizovány.
  • Zónové větrání
    • Dostupné v roce 2020 i pro zpětnou doinstalaci.
    • Větrání je směřováno tam, kde je potřeba. Díky zónové regulaci zajistíme větrání v požadované intenzitě, a to dokonce i se zařízením o menším nominálním výkonu. Rekuperační jednotka pracuje delší dobu v minimálním výkonu. Její parametry, jako účinnost, celková spotřeba a hlučnost, jsou po většinu doby provozu optimalizovány.

Jablotron v roce 2019 nabízí dva typy jednotek FUTURU M (250m3/h) a FUTURU L (350m3/h) a k oboum je možnost instalace chladícího modulu COOLBREEZE. Odkaz na technické parametry výrobce zde.

Zabýváme se návrhem, instalací a servisem rekuperačního systému od společnosti Jablotron. Záruka 5 let.

Rekuperace je zařazena do programu Nová Zelená úsporám. V případě zájmu a splnění požadavků dotace pomůžeme s vyřízením dotace.

Pro více informací nás kontaktujte zde!

Novinky na blogu

Speciální IP kamera s funkcí počítání osob

Speciální IP kamera s funkcí počítání osob

Inteligentní software v kameře umožňuje snadné počítání všech přítomných. Dokonce i malá vzdálenost mezi lidskými hlavami postačí, aby kamera počítala jako samostatné osoby. Kromě toho je kamera schopna pokračovat v monitorování lidí, kteří mění směr, takže každý, kdo se nachází v určitém prostoru, se započítává pouze jednou. Díky tomu je ideálním řešením pro rušné komerční prostory, jako jsou supermarkety, obchodní domy, nákupní centra, železniční stanice, muzea a turistické atrakce.

číst více
Video prezentace řešení zvonku a interkomů od společnosti 2N

Video prezentace řešení zvonku a interkomů od společnosti 2N

Bezpečnostní interkom 2N® IP si díky modularitě sestavíte přesně podle vašich potřeb. Zajistí spolehlivou kontrolu vstupu do budovy a umožní vám rovněž snadné propojení s jinými systémy, čímž dosáhnete ještě vyšší bezpečnost objektu. Dostupné rovněž v černé barvě, se čtečkou otisků prstů, Bluetooth modulem či dotykovým displejem.

číst více