Speciální IP kamera s funkcí počítání osob

a duálním objektivem

Speciální IP kamera s funkcí počítání osob

Inteligentní software v kameře umožňuje snadné počítání všech přítomných. Dokonce i malá vzdálenost mezi lidskými hlavami postačí, aby kamera počítala jako samostatné osoby. Kromě toho je kamera schopna pokračovat v monitorování lidí, kteří mění směr, takže každý, kdo se nachází v určitém prostoru, se započítává pouze jednou. Díky tomu je ideálním řešením pro rušné komerční prostory, jako jsou supermarkety, obchodní domy, nákupní centra, železniční stanice, muzea a turistické atrakce.

U nové generace kamer vynikají snadným používáním, stahováním a reprodukcí uložených dat, je jednodušší než kdy předtím. Nabizí možnosti exportu do Excelu a může zobrazovat všechny statistiky a informace v denní, týdenní, měsíční nebo ročním reportu podle svých potřeb. To jim poskytuje velmi podrobný přehled o počtu lidí, kteří vstupují, opouštějí nebo procházejí prostory během určitého časového období.

Inovované funkce kamery:
IP kamera Dual Lens dosahuje přesnosti přesahující 97%, má velmi snadnou konfiguraci, je velmi malá a kompaktní, měří pouze 20 cm na délku a 3,5 cm na šířku.

Základní technické parametry:
Obrazový snímač 1/3" CMOS progresivní skenování
Maximální rozlišení 640 x 960
Čas závěrky 1/25 s – 1/10 000 s
K dispozici s objektivem 2.0mm nebo 2.8mm
3D DNR digitální redukce šumu
Napájení DC 12V / PoE IEEE802.3af
Integrovaná podpora pro 128GB microSD
Duální objektiv, dual CPU, podpora stereo zobrazení
Provozní podmínky: -10°C až +40°C
Úložný prostor:

Kamera je vybavena takzvanou funkcí ANR (Automatic Network Replenishment - automatické doplňování sítě), která automaticky ukládá data na paměťové kartě kamery v případě selhání sítě, takže nejsou ztraceny žádné informace. Jakmile síť znovu funguje, připojené síťové videorekordéry (NVR) načtou uložené informace z kamery. Tento úložný prostor je koncipován na více než 400 dní.

Pro více informací nás kontaktujte zde!

Novinky na blogu

Video prezentace řešení zvonku a interkomů od společnosti 2N

Video prezentace řešení zvonku a interkomů od společnosti 2N

Bezpečnostní interkom 2N® IP si díky modularitě sestavíte přesně podle vašich potřeb. Zajistí spolehlivou kontrolu vstupu do budovy a umožní vám rovněž snadné propojení s jinými systémy, čímž dosáhnete ještě vyšší bezpečnost objektu. Dostupné rovněž v černé barvě, se čtečkou otisků prstů, Bluetooth modulem či dotykovým displejem.

číst více
Inteligentní  Starlight+ ip kamera s detekcí osob a obličejů

Inteligentní Starlight+ ip kamera s detekcí osob a obličejů

Starlight+ kompaktní IP kamera Dahua s rozlišením 4 Mpx z řady Pro-AI Series. Motorický zoom objektiv usnadní optimální nastavení pozorované scény. Kamera využívá krytí IP 67 / IK 10 (antivandal), které jí předurčuje pro venkovní použití a je vybavena Smart IR LED přísvitem s dosahem 50 metrů pro noční režim.

číst více